“La tienda de los horrores”, un musical electritzant

a Cultura/JR Go
Pòster del musical (Teatre Coliseum)

Manu Guix i Àngel Llacer inauguren el seu electritzant i esperat musical “La tienda de los horrores”, després del gran èxit de “La jaula de las locas”. La comèdia musical narra la història de l’amor entre Seymour i Audrey, dos treballadors de la floristeria “Mushnik”, i com canvia tot al barri de Skid Row després de l’aparició d’una planta molt especial que salvarà el negoci, però a canvi d’un preu…

El musical “La tienda de los horrores” és fantàstic i divertit. Tot i tenir una durada d’una hora i quaranta-cinc minuts, es fa molt curta, gràcies al gran nombre de cançons i a l’energia contínua de l’obra.

La història base en si no és gran cosa, ja que els personatges i les accions que hi passen són bastant previsibles i no tenen gaire profunditat. Tot i això, les situacions en què es troben els personatges són sorprenents i realment divertides. A més, hi ha trames a l’obra que tracten problemes de la joventut, com relacions abusives o la necessitat de fama i poder.

En Seymour és el personatge amb un desenvolupament més impressionant al llarg de l’obra. Marc Pociello, l’actor que interpreta a Seymour, aconsegueix traslladar l’emoció, l’estrès i el trauma que envolta aquest complex personatge. Els altres personatges, com l’Audrey i l’Orin, aconsegueixen exposar temàtiques problemàtiques de forma més lleugera i divertida. Aquesta combinació fa de l’obra una muntanya russa d’emocions molt especial.

Personatges del musical (Teatre Coliseum)

La música és el punt més fort d’aquest musical. Les traduccions de les cançons clàssiques del musical en anglès són molt satisfactòries. La lletra, combinada amb la música en directe per part d’una orquestra, creen un ambient musical increïble al llarg de tota l’obra. Les Sey Sisters, el trio musical, són les encarregades d’aixecar la part vocal de l’obra, i ho aconsegueixen estupendament, amb riffs, segones veus i harmonies espectaculars.

En conclusió, una fantàstica obra teatral perfecta per a públics adolescents i adults.

Fet per: Marta Casas, Sara Mongay, Cristina Palomar, Marta Pando i Elena Ramos

Hola! Em dic Cristina, tinc 15 anys i estudio 4t d’ESO. Participo a la revista de la meva escola perquè m’encanta escriure, aprendre i informar-me sobre el món que ens envolta. Sóc una gran apassionada del teatre, el teatre musical i el cant. Tot i ser una persona més aviat artística, el món de la ciència i la tecnologia també m’interessa molt. D’aquest projecte espero treure’n noves experiències i coneixements, a més de passar-m’ho bé amb els meus amics. Moltes gràcies!

El més recent de

Anar a dalt