Fotografia oficial d'Ansu Fati (FC Barcelona)

Ansu Fati, l’esperança del Barça

27 views

El davanter de la Masia s’ha convertit en la promesa que tira del carro de la davantera culé

El 25 d’agost de 2019 Ansu Fati debutava amb el FC Barcelona de Valverde davant del Betis. Amb només 16 anys, els jove davanter va donar molt bones sensacions i, a la seva tercera oportunitat, contra l’Osasuna, el de Guinea Bassau es va estrenar com a golejador batent rècords i convertint-se així en el golejador més jove de la història del Barça.

Les bones sensacions donades amb l’equip blaugrana, van portar Ansu Fati a la Selecció Espanyola i allí també es va convertir amb el jugador de menys edat en marcar. També va ser el més jove en marcar a la Lliga de Campions i en aconseguir un doblet en el campionat regular. Ansu doncs, s’ha convertit en un autèntic trencador de rècords.

En la que ha de ser la temporada de la seva consolidació al futbol professional, Ansu Fati, juntament amb Leo Messi, ja està tirant del carro del Barça. El nou entrenador del FC Barcelona, Ronald Koeman, té total confiança en ell, i tot apunta a que, a dia d’avui, està per davant de jugadors com Coutinho o Griezmann, normalment titulars.

Recordem que el contracte d’Ansu Fati acaba l’any 2022, i el Barça l’hauria de renovar si no vol que un equip gran se l’emporti.

Per Marc Alonso, Eudard Anguera, Pau Gratacós i Roger Mena.

close

Hola, sóc el Marc Alonso i vaig néixer a Barcelona l’any 2005. Visc a Premià de Mar i actualment estudio l’àmbit Social i Humanístic a l’escola La Salle Premià de Mar a 4rt d’ESO. Les meves aficions són els esports.

El més recent