Un grup treballant en el seu article (Fotògrafa: Claudia Jodar)
Redacció de La Salle Report (La Salle Report)

La Salle Report torna més forta que mai

26 views

Els i les alumnes de 4t d’ESO de La Salle Premià ja ho tenen tot preparat per a la tornada de la revista digital inicida el curs passat

La Salle Report torna aquest curs amb força. Després que els i les alumnes de 4t d’ESO de La Salle Premià iniciessin aquest projecte el curs passat, ara la revista torna a obrir després de les vacances d’estiu. Els estudiants de l’últim curs de Secundària li dedicaran una hora setmanal a aquest projecte i el portaran a terme durant tot el curs.

La generació d’aquest any ja ha començat a escriure els nous articles per a la reapertura de La Salle Report, una iniciativa de l’escola per millorar les capacitats d’expressió escrita dels alumnes. Es farà de forma digital, en grups de quatre o cinc components fixos que es mantindran durant tot el curs. L’alumnat canviarà de gènere cada dues setmanes i es centrara en un altre tema periodístic diferent.

El contingut presentarà gèneres periodístics com la notícia, la crònica, l’article d’opinió, la crítica i l’entrevista. Aquestes parlaran sobre temes que cridin l’atenció a un pùblic jove però que alhora els adults també en puguin gaudir de la seva lectura. La primera tanda de textos contindrà coses com ara la sortida de la nova PlayStation 5, si en Dembele triomfarà o no en el Barça, les mesures del COVID-19 al nostre centre i com han canviat les seves instal·lacions i mesures de seguretat degut a la pandèmia, una entrevista al president del club de bàsquet de Premià, etc.

Fet per: Gisela Andrés, Claudia Jodar, Ibtissam Mouchref i Sara Ramos.

close

Soc la Sara Ramos, vaig néixer fa 15 primaveres i vaig a 4t d’ESO C. Al meu temps lliure m’agrada jugar a videojocs, dibuixar manga, cantar, llegir…
Tinc una germana gran amb la que em porto molt bé i compartim aficions, per ho que m’agrada passar temps amb ella i sortir a passejar.

El més recent