Dembélé jugant amb el FC Barcelona (FC Barcelona)

Ousmane Dembélé, triomfarà al Barça?

/
27 views

Ousmane Dembélé és un jugador francés que va fitxar el Barça l’any 2017.  Va començar la seva carrera al Rennes i poc després el va fitxar el Borussia  Dortmund. Després d’una gran temporada a la lliga alemanya i de la sortida de Neymar cap al PSG, el Barça el va fitxar per 105 milions més 45 en variables, ja que en aquell moment era una mirada al futur del club. Després de tres anys però, el francès encara no ha arribat al rendiment que s’esperava i continua sense brillar a l’equip blaugrana.

És obvi que Dembélé té potencial per triomfar a l’equip que ell vulgui, però després de totes les seves lesions, i l’arribada de nous jugadors com Ansu Fati, Griezmann, Trincao i fins i tot Philippe Coutinho (que ve de guanyar un triplet amb el Bayern Munich) el seu lloc al FC Barcelona s’ha vist afectat.

Dembélé és un dels jugadors que més es lesiona de tota la lliga espanyola

A això se li afegeix, com dèiem abans, que el francès és un dels jugadors que més es lesiona de tota la lliga espanyola, combinat amb la falta de continuïtat donada per l’anterior entrenador, Ernesto Valverde, el jugador no ha pogut rendir com  se li esperava. Per tothom és conegut que els jugadors propensos a lesionar-se, necessiten un projecte estable i que confiï en ell. Per això, si Dembélé vol triomfar, necessita trobar el seu lloc, ja sigui al Barça o fora d’ell. En molts casos, les lesions d’aquests jugadors vénen de la seva ment. Un jugador amb poca confiança o poca continuïtat és més propens a lesionar-se que un jugador que està feliç en l’equip on està. També és molt important que el jugador porti una bona rutina diària, una bona dieta i un bon ritme d’entrenament per a que no es lesioni amb continuïtat.

Ousmane Dembélé triomfarà, però si fitxa per a un altre equip, ja que en el FC Barcelona, hi ha jugadors que donen més nivell, per això si vol triomfar hauria de tenir més minuts per poder demostrar el que és i com juga i en el FC Barcelona no és el cas per això hauria d’anar se’n a un equip amb un estil de joc diferent, com el Wolverhampton Wanderers o el Liverpool de Jürgen Klopp. Tot i que tenint minuts en el Barça, tenint la confiança de l’entrenador en tot moment i les lesions el respectin, Dembélé podria donar bon rendiment en el Barça, ja que ja ha demostrat en diversos partits (com per exemple, el partit contra el Tottenham a la Champions de fa 2 anys) la qualitat que té.

Fet per: Manel Sánchez Picazo, Pau Noè Campos, Vicenç Llinares Ros, Gerard Álvarez Giménez, Eric Payà Girona

close

Em dic Manel Sánchez Picazo, soc nascut en el 2005 a Mataró. Soc un noi molt tranquil y molt seu. Sempre he sigut aficionat als esports y ara practico esports com la calistenia, el futbol, futsal, basket y fins y tot a l’atletisme. També soc bastant aficionat als videojocs de rol o esportius. Ultimament m’estic interesant més per la lectura, tot i que encara no soc un expert ni res del tipus.

El més recent