Manifestació a Catalunya, Pixabay (@antonio_cansino)

Les províncies de Barcelona i Girona es manifesten pels presos polítics

22 views

Els independentistes d’aquestes dos ciutats de Catalunya van commemorar el primer aniversari de la sentència del procés dels seus líders

El passat dimecres 14 es va complir un any des que es va dictar la sentència dels polítics del procés a Catalunya. A causa d’això, alguns dels independentistes de les ciutats de Barcelona i Girona, es van posar d’acord per fer una manifestació en algunes de les zones més importants a la ciutat de Barcelona com la Plaça Urquinaona i la Via Laietana.

Bandera de Catalunya, pixabay  (@lecreusois)

Es va viure grans moments de tensió en aquestes zones, ja que molts manifestants van reaccionar de forma violenta davant de les autoritats, aquestes van reaccionar de la mateixa manera. Diverses persones van sortir ferides, això va fer que 14 persones de Barcelona i Girona necessitessin assistència mèdica. Els manifestants van avançar per la Via Laietana fins a la Prefectura de la Policia Nacional fins a arribar a Colom i tot seguit van passar per les Rambles. Un cop aquí, va haver-hi una intervenció imminent per llançament d’ampolles de vidres als agents. Alguns dels manifestants van cremar alguns contenidors, aquests van ser detinguts, pels CDR, i van tirar per terra els testos del carrer. A més, van despenjar algunes banderes d’Espanya i les van cremar. Els pocs manifestants que quedaven van anar cap a la plaça Urquinaona.Afortunadament no hi va haver cap càrrega policial, abans de les deu del vespre la manifestació s’havia dispersat del tot.

Fet per: Aleix Banús, Mireia Barroso, Amanda Manchón, Sofia Planelles.

close

El més recent