Premià de Mar des del Mar (Ajuntament de Premià de Mar)

Premià instal·la càmeres de videovigilància als seus carrers

95 views

El municipi del Maresme activa les  primeres càmeres de videovigilància a l’estació de Rodalies i a la Pl. d’Ernest Lluch

L’Ajuntament de Premià de Mar ha instal·lat ja les primeres càmeres de seguretat en diversos punts del poble. En concret, dues d’elles es troben a l’estació de rodalies i les altres tres s’han ubicat a la plaça d’Ernest Lluch

Les càmeres s’han instal·lat arreu del poble per augmentar entre la població la sensació de seguretat. De moment només n’hi ha cinc, però, segons com la Taula de Seguretat i convivència de Premià de Mar vegi com evoluciona l’efecte d’aquest canvi als carrers, se’n proporcionaran més.

Segons ens ha assegurat l’alcalde de Premià, Miquel Àngel Méndez, les càmeres, que tenen protecció contra actes vandàlics, s’han instal·lat per millorar la seguretat dels carrers en general. “Aquesta ha estat una decisió que es va prendre des de la Taula de Seguretat i Convivència de Premià de Mar, on hi ha representants de tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament, les associacions de veïns, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i tècnics municipals”, assegura Méndez.

Les imatges de les càmeres només s’utilitzaran per part de la policia en aquella casos en què hi hagi un incident

Miquel Àngel Muñoz, alcalde de Premià de Mar

L’alcalde remarca que tota la informació obtinguda serà confidencial i que les imatges de les càmeres només s’utilitzaran per part de la policia en aquella casos en què hi hagi un incident i sigue convenient tenir informació sobre què ha passat.

 Alcalde de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez

Fet per: Jan Bufurull, Clàudia Biosca, Pol Gelambí, Idoia Fernández i Roger Escuin.

close

El més recent