‘Titanic’, record del vaixell enfonsat

/
39 views

Titanic és una pel·lícula clàssica, basada en fets reals que van succeir a l’any 1912. Tracta sobre dos joves, Jack, interpretat per Leonardo DiCaprio, un noi de 3a classe que s’enamora de Rose, interpretada per Kate Winslet, una noia de classe alta compromesa amb un milionari. 

Titànic va ser gravat en diferents llocs per poder aconseguir els efectes especials de l’aigua, va ser molt difícil gravar-la, ja que l’aigua estava només a 10 graus. La gravació i els efectes especials van quedar molt bé i gràcies a això ha tingut tant d’èxit.

Titanic enfonsant-se (foto d’arxiu)

Titanic és una de les millors pel·lícules que hem vist, ha estat nominada 14 cops als Òscars i en té un total d’11. Ens va sorprendre la història d’amor, també ens va agradar la interpretació dels personatges.                        

No us podeu perdre aquest clàssic del cinema, ja què per una part s’aprèn sobre la història del vaixell i per l’altra banda té una trama romàntica què entretén e intriga a l’espectador. 

Fet per: Miriam Boguñà, Mar Comas, Laia Aracil i Carlos Lin.

close

El més recent