Actrius I actors de la sèrie (Netflix)

Élite, la sèrie polèmica entre els joves

/
46 views

Élite és una producció espanyola per Netflix amb més de 40 milions d’espectadors que es desenvolupa a “Las Encinas”, un col·legi exclusiu del país per gent adinerada o que ha aconseguit una beca. Un dia, la ciutat pateix un gran terratrèmol, el qual destrueix l’escola pública i els alumnes es veuen obligats a ser repartits per altres escoles de la localitat. Entre ells alguns van a l’escola privada “Las Encinas”, on succeeix gran part de la trama. La serie està dividida en 3 temporades de 8 episodis cadascuna.

A la gran majoria d’adolescents els hi ha encantat aquesta obra espanyola, però, realment, és tant bona? Hem decidit fer una enquesta als joves actuals per saber més estadístiques sobre el tema tractat. 

Gràfic de respostes de Formularis. Títol de la pregunta: En cas de que la resposta sigui SI t'ha agradat?. Nombre de respostes: 16 respostes.

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: En cas de que la resposta sigui SI t'ha agradat?. Número de respuestas: 16 respuestas.

Realment és coherent que agradi als adolescents ja que tracta temes juvenils i sobre la seva vida quotidiana. Molts dels joves ens sentim identificats amb les diverses accions i sentiments dels personatges que protagonitzen aquesta trama, per això, a l’hora de triar una sèrie que mirar, solem escollir amb les que més còmodes ens sentim.

Fet per: Roger Escuin, Idoia Fernández , Pol Gelambí, Claudia Biosca, Idoia Fernández i Jan Bufurull.

close

El més recent