Es convoca una manifestació al CAP de Premià de Mar en defensa de la Sanitat pública

42 views

El nou Moviment en Defensa de la Sanitat Pública realitzarà la seva primera acció el dia 11 de novembre

Ha sorgit un nou moviment a favor de la sanitat pública anomenat Moviment de Defensa de la Sanitat Pública creada per uns habitants de la població de Premià de Mar. Aquests impulsors diuen que la situació actual en la sanitat és “deplorable” i que necessita inversions per millorar-la.

Cada dia al CAP de Premià de Mar hi ha moltes cues per entrar-hi, s’ha de demanar hora i a vegades els hi falta Internet o xarxa telefònica, cosa que en demanar hora és molt difícil. És per això que ara han organitzat una manifestació al 11 de Novembre a les 11 del matí.

Ajuntament de Premià de Mar - Ambulatori CAP 93 754 77 11
CAP de Premià de Mar. Fotografía d’arxiu

Un dels impulsors d’aquest moviment és en Jordi Calvache, ell i els seus companys reivindiquen que les consultes siguin presencials per tal de cuidar la salut dels pacients i que els metges puguin fer bé la seva feina. El seu objectiu és donar suport al personal sanitari i aconseguir inversions i contractacions al CAP.

Fet per: Adrià de la Iglesia, Marc de la Iglesia, Pau Pérez i Joel Giné

close

El més recent