Una castanyada atípica a La Salle Premià

47 views

Aquesta celebració anual de finals d’octubre ha estat marcada aquest curs per la Covid-19

Divendres passat, 30 de novembre, va tenir lloc a La Salle Premià la tradicional celebració de La Castanyada. La celebració, marcada aquest any per la Covid-10, va iniciar-se a primera hora del matí, quan el Mingo, el conserge, va començar a coure les castanyes. Un cop cuites, uns alumnes de 1r d’ESO les van recollir i les van portar a les escales del vestíbul, on la Castanyera les havia de repartir.

Tots els i les alumnes tenien ganes que arribés el moment de l’esbarjo, per així rebre les castanyes calentes i començar la celebració. A les 10h, a l’hora del pati, la Castanyera va començar a repartir-les en les clàssiques paperines les castanyes. Tothom va rebre les seves respectives castanyes, però es trobava a faltar una cosa: els deliciosos panellets que tota la vida han fet els alumnes de Primària, i que per tema Covid-19 no han pogut fer, ja que, s’ha de reconèixer, les castanyes no agraden a molta gent. És per això que els alumnes que no els hi agraden les castanyes, no van poder refugiar-se en els panellets i van acabar per no menjar res.

Després del pati, va tocar fer classe on cada grup va fer les seves respectives activitats. Per exemple, a P4 van retallar unes castanyes de paper que després van penjar per la classe; a 5è de Primària van fer uns Kahoots sobre Halloween i 4t d’ESO B i D van fer Tik Toks. Així totes les classes van estar les dues primeres hores després del pati, i finalment va arribar l’última hora, les 12 en punt: el moment de disfressar-se!

Fent una picada d’ullet al Halloween, cada alumne es va posar el que havia portat de casa i es van disfressar. Bruixes, bruixots, dràcules, pallassos… van aparèixer de cop. L’última hora del divendres va trasncórrer en un caire més festiu i un ambient de celebració, sempre respectant les mesures de la Covid-19. Es va posar música, es va cantar, es va ballar… Va ser una gran castanyada no tan divertida com la d’altres anys per la Covid-19, però tothom s’ho va passar bé igual.

close

El més recent