Quatre exercicis per mantenir-se en forma a casa en temps de Covid-19

/
77 views

L’activitat física és una de les millors estratègies per millorar la nostra salut i mantenir-nos en forma. En la situació actual provocada per la covid-19, tot i les limitacions imposades, és important continuar amb la pràctica d’exercici, tant pels beneficis que aporta a nivell físic com psicològic. Per tant, amb els centres esportius tancats, una bona opció es practicar esport a casa.

A continuació us deixem un vídeo de Tik Tok en el que us mostrem els següents exercicis:

ESQUATS EXPLOSIUS

Els esquats (més coneguts com a ‘sentadilles’) són un exercici excel·lent i  bàsic en qualsevol entrenament de força. Treballen tot el cos, especialment els músculs de les cames. Els esquats consisteixen en una flexió de cames, ascendent i descendent. Aquesta variació de la l’esquat, l’esquat explosiu, es diferencia del tradicional en què a la fase ascendent de la flexió, hem de fer un salt, com mostra el video. Et recomanem que feu 3 sets, amb totes les repeticions que pugueu fer en un lapse d’entre 30 segons i un minut.

LA PLANXA

La planxa és un exercici excel·lent per enfortir el cos, especialment la zona abdominal. Consisteix en mantenir una posició estàtica de cos durant un període de temps prolongat. Depenent de com forts sigueu, us recomanem que realitzeu 3 sets d’entre 20 i 60 segons mantenint aquesta posició. 

FLEXIONS EN FORMA DE DIAMANT

Les flexions en forma de diamant són un exercici per enfortir el vostre tronc superior. Consisteixen en flexionar els braços estirats boca terra. Les mans, en aquesta variació, es disposen en forma de diamant, com mostra el vídeo. US recomanem que realitzeu aquest exercici 3 cops, fent totes les repeticions possibles en un lapse de temps d’entre 30 segons i un minut. Si us costa, recordeu que podeu doblegar les cames.

BURPEES

Els burpees són ideals per enfortir el nostre cos i baixar de pes. Es realitzen en diversos moviments i amb ells es treballa bàsicament tot el cos. Consisteixen en realitzar una flexió, aixecar-se, saltar, i tornar a fer una altra flexió, i així tota l’estona. Us recomanem que els feu 3 cops, fent totes les repeticions possibles durant un lapse de temps d’entre 30 segons i un minut. Aquest exercici costa més, no us amoïneu si al principi us canseu molt.

TIK TOK @lasallepremiareport

Fet per Alexander Macià Alcántara

close

El més recent