Donald Trump vs Joe Biden

/
86 views

Donald Trump i Joe Biden. Aquests segurament han estat els dos noms més pronunciats i buscats a Google durant les últimes setmanes. Els dos aspirants a la presidència dels Estats Units tenen molts seguidors però també molts detractors. Qui és millor? Com ho veuen els i les joves? Analitzem els dos perfils de Donald Trump i Joe Biden.

A FAVOR DE DONALD TRUMP: Eudald Anguera, Roger Mena

Donald Trump és més estricte a l’hora de prendre mesures, i no permet que hi hagi pobresa ni delinqüència al país. A més, l’encara president d’Estats Units afavoreix a la producció i potencia l’economia del país.

Ell és un home que diu les coses tal com són ja que hi ha gent que es contradiu a ella mateixa i la gent se’l creu perquè parla tal com és i se senten representats. També el recolzen molts polítics i amfitrions de la ràdio i televisió.

A FAVOR DE JOE BIDEN: Marc Alonso i Pau Gratacós

Joe Biden és l’adequat per ser el nou president dels Estats Units. La campanya de Biden es centra al voltant de propostes per igualar els drets de tothom, especialment per als grups vulnerables. Biden proposa potenciar la classe mitjana a través de millores en els programes educatius, inversió en instal·lacions escolars, reforma fiscal i garanties sanitàries universals.

També estem en contra del racisme i el masclisme de Donald Trump contra la seva ciutadania. Alhora,Trump és una persona egoista i només pensa en el seu bé, i no pensa en si el que vol fer pot afectar negativament al país. Biden pensa en el país tot junt, vol que els EUA torni a ser el que era amb Obama, un país unit, sense diferències, discriminacions, ni classificacions de races. 

Trump vs. Biden: por qué esta tensa elección es la "más importante de  EE.UU. desde la Segunda Guerra Mundial" - BBC News Mundo
(foto d’arxiu)

Fet per: Marc Alonso, Eudard Anguera, Pau Gratacós i Roger Mena.

close

El més recent