Miquel Àngel Méndez: “Som els dolents de la pel·lícula moltes vegades, però cal prendre decisions”

204 views

Entrevistem l’alcalde de Premià de Mar i el regidor de Joventut i Ensenyament, Rafa Navarro sobre com està sent la gestió municipal en temps de pandèmia

Miquel Àngel Méndez és l’alcalde de Premià de Mar des del passat 2019, quan va substituir Miquel Buch al capdavant del consistori. Rafa Navarro, per la seva banda, és regidor de Joventut i Ensenyament. Parlem amb ells sobre temes d’actualitat i d’interès per als i les joves: el 25 de Novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere envers les dones, la reobertura de les activitats extraescolars i de lleure i per últim sobre com serà la celebració del Nadal a Premià tenint en compte les mesures COVID.

Us deixem el vídeo de Youtube per poder veure l’entrevista:

Fet per: Sara Forés, Irati Jornet, Olalla Suarez, Claudia Thompson i Cinta Valero

close

El més recent