Un Black friday diferent

27 views

Els descomptes i ofertes segueixen un any més, però adaptats a la dura pandèmia

Aquest 2020 les condicions no són les que tothom voldria, ja que podem córrer un gran risc de contagis. Malgrat el context actual el Black Friday no s’atura i torna un any més per oferir-nos tot tipus d’ofertes i descomptes per a milers de productes. 

L’únic que no camnviarà es el dia de celebrar-lo: l’últim divendres del mes de novembre, que aquesta vegada cau el 27 de novembre.

Diverses empreses ja han de començar la seva campanya publicitària per atraure la màxima gent possible, i intentar tenir suficients beneficis per passar aquesta crisi i evitar que l’estat econòmic de l’empresa baixi. Estan ficant ofertes de fins al 70% de rebaixa, ja que volen obtenir el nombre més gran de clients possibles, D’altra banda, hi ha companyies que ja van començar a ficar grans ofertes amb temps limitat amb descomptes tant en el producte com en els enviaments.

En cas que hi hagin clientes desorientats, hi ha empreses com El Corte Inglés, que explica en la seva web tot el que necessites saber per no perdre’t cap oferta o informació essencial.

Tenint en compte que la majoria de compres hauran de ser online, es preveu que no es comprarà el mateix que la resta d’anys, majoritàriament el més comprat serà moda i calçat i electrònica.

SELECCIÓ DE COMPRES:

Mar: roba d’hivern i un patinet electric.

Laia: PlayStation 5 i cascs gamers.

Miriam: roba esportiva del JD i un mòvil.

Carlos: iPad i un ordinador.

Fet per: Laia Aracil, Miriam Boguñá, Mar Comas i Carlos Lin.

close

El més recent

Les 7 fake news més impactants

Durant els últims anys, gràcies a les xarxes socials, la possibilitat d’informar els que t’envolten s’ha estès. Mentre abans