Nadal reciclat: fes un Christmas Jumper amb nosaltres

/
119 views

Estem gairebé tocant el Nadal i tot i que tot apunta a què aquest cop el viurem d’una forma diferent, intentarem, amb la nostra proposta d’avui, que el passeu de la millor manera possible. Si la setmana passada us ensenyàvem a crear manualitats per decorar la casa, avui us mostrarem com crear el vostre propi Christmas Jumper casolà.

Us mostrem quatre exemples diferents de com podeu decorar el vostre Christmas Jumper, opcions variables per a tots els gustos. En uns 15 minuts ja ho tindrem fet. És una forma divertida per passar temps amb la família i bastant econòmica.

Material:

Pot ser opcional, pero us recomanem les següents coses.

  • Jersei (vell o que no utilitzis)
  • Campanes
  • Llums de colors
  • Pompons
  • Garlandes 
  • Agulla i fil

Miriam:

Mar:

Laia:

Carlos:

Fet per: Miriam Boguñá, Mar Comas, Carlos Lin i Laia Aracil.

close

El més recent