La pandèmia enfonsa el comerç

28 views

En 5 mesos la pandèmia ha arrasat amb 90.000 empreses espanyoles

La crisi del coronavirus ha afectat molts sectors especialment a totes les petites empreses i grans comerços han hagut de tancar per la pandèmia. Això ha afectat l’economia en general, ja que han estat més de 3 mesos tancats.

Ara hi ha alguns restaurants que ja poden obrir amb moltes restriccions, però ja sabem que els propietaris dels restaurants i les persones amb algun TOC són els que més malament ho han passat aquests mesos interminables de pandèmia. De quina forma la pandèmia està afectant els propietaris? Ens recuperarem d’aquesta pandèmia? Aquestes són dos de les mil preguntes que es fan els propietaris dels restaurants de la zona, i totes sense resposta.

En 5 mesos la pandèmia ha arrasat amb 90.000 empreses només a Espanya, i la demanda ha baixat a estats crítics, fent què moltes empreses es veiessin obligats a tancar i a acomiadar a persones.

Durant els primers dos mesos un total de 142.000 empreses van deixar de cotitzar a la seguretat social, encara que en el període els mesos maig, juny i juliol van cotitzar i la seguretat social va reactivar a prop de 55.664 empreses cotitzants. En aquests mesos hem vist els carrers buits, també hem vist com seria un poble sense comerços, i encara que sabem que tornar a recuperar-ho tot de nou és un gairebé un impossible, esperem que es pugui fer.

Economía Circular en tiempos de pandemia del COVID-19 – Stakeholders  Sostenibilidad
Foto de google

Fet per: Cristina Reigada, Karina Warde, Meritxell Trujillo i Ainoa Santisteban

close

El més recent