8 de març, per un món feminista

///
110 views

El darrer dilluns va ser 8 de març, i com cada any, el dia de la dona. Una celebració necessària per demostrar i reivindicar els drets de totes nosaltres. 

Per a nosaltres aquest dia significa lluitar pels nostres drets i per la igualtat que necessitem, que no per ser dona som inferiors, o no valem igual. Volem que això acabi, la desigualtat acabi i volem un món, no menys masclista, sinó feminista.

Per aquesta causa, hem fet un vídeo donant una petita part de la veu que es necessita per donar força a aquesta lluita i reivindicar-nos com fa falta.

Ens queda molt de camí per a recórrer i moltes metes a aconseguir. Per això, hem de donar la nostra veu, per a ser escoltades, no només aquí, sinó que en totes les parts del món. La veu que a poc a poc farà canviar el món, a un igualitari, un molt millor per les pròximes i futures generacions. 

Orgulloses de ser dones.

Fet per: Lorna Muñoz, Sofía Comas, Miryam Espin, Víctor Ricciardi i Júlia Navarro

close

El més recent