El sexisme a la publicitat

//
141 views

Alumnes i professores de l’ESO de La Salle Premià miren un anunci i ens mostren la seva opinió al respecte

Els anuncis sexistes o que estereotipen la figura de la dona concentren prop del 60% de les denúncies rebudes per l’Observatori de la Imatge de les Dones. El masclisme no només són agressions físiques cap a la dona, el masclisme és tot allò que no proporciona igualtat entre els dos sexes. Els comentaris i accions fora de lloc també hi formen part. Aquesta setmana a l’escola s’ha realitzat un experiment per saber l’opinió d’aquest tema a alguns alumnes i professores de l’ESO.

L’opinió de tots i totes ens importa, i tu què en penses?

Fet per: Irati Jornet, Claudia Thompson, Cinta Valero, Sara Forés, Olalla Suárez.

close

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

I accept the Privacy Policy

El més recent