La Salle Premià celebra un any més la diada de Sant Patrici

53 views

Com ja es tradició a l’escola, des d’Infantil a Secundària l’alumnat s’ha vestit de verd i ha celebrat el Dia Nacional d’Irlanda

St Patrick’s Day (a Catalunya Sant Patrici) és una celebració irlandesa on es celebra la mort de Patrici, un missioner cristià. És la celebració del dia nacional d’Irlanda, per les coses bones que va fer Patrici durant la seva època. A Espanya la celebració és simple, mai Patrici ha sigut un sant important aquí però a La Salle Premià aquest dia es celebra promogut des del departament d’anglès de l’escola. De fet, durant tota la setmana de St. Patrick’s es realitzen diferent activitats per commemorar aquest dia.

Aquest curs, els i les alumnes de 4t d’ESO vam dissenyar activitats per als més petits per ensenyar als nens i nenes de primària la història de Patrici i el folklore irlandès. Les activitats eren molt interactives i en l’assignatura d’anglès vam fer fitxes i qüestionaris sobre la celebració.

El dia de Sant Patrici es va celebrar instant l’alumnat i professorat a dur alguna peça de roba verda, tal i com es típic. A més uns companys i companyes d’ESO van portar monedes de xocolata per totes les classes. En les hores de llengües es van fer activitats també sobre la història de Sant Patrici. 

Durant el dia també, l’escola va ficar música celta. La música va sonar per els altaveus de l’escola durant les entrades i sortides.

Fet per: Fet per: Adrià de la Iglesia, Marc de la Iglesia, Pau Pérez i Joel Giné

close

El més recent