Un veler enroca a les pedres del passeig marítim entre Premià de Mar i El Masnou

33 views

El fet va ocórrer durant la celebració d’una regata i els seus 3 ocupants van quedar atrapats a les roques

El port d’El Masnou organitza regates d’uns 20 velers aproximadament quasi bé cada dissabte. Tot transcorre habitualment amb absoluta normalitat, menys aquest dissabte, quan, en l’última regata organitzada, un veler d’uns 11 metres, amb tres ocupants a bord, va enrocar contra el passeig marítim situat entre les localitats d’El Masnou i Premià de Mar.

Els fets van tenir lloc cap a les 15h mentre els vaixells anaven navegant a vela, sense utilitzar el motor. El veler va tenir uns petits problemes: unes algues van quedar enganxades a l’hèlix del motor i l’embarcació va anar perdent el control fins a anar a parar a les roques del passeig marítim. A l’altura del pont del Caprabo, davant del Mc Donald’s al ponent de la Nacional.

Segons els Boombers, la Generalitat va rebre l’avís del fet poc minuts després de què aquest succeís. Els seus tripulants van ser rescatats pels bombers en un operatiu amb Salvament Marítim. Les persones evacuades van resultar il·leses, però el veler va quedar atrapat en les roques i desestabilitzat.

Dos dies després de l’incident, Salvament Marítim va evacuar el veler, que necessitarà passar pel taller abans de tornar a navegar.

Els Bombers rescaten tres persones d'un veler atrapat en unes roques a Premià  de Mar | NacióDigital
Els bombers rescatant als integrants de l’embarcació

Fet per: Clàudia Biosca, Idoia Fernández, Pol Gelambí, Roger Escuin i Jan Bufurull

close

El més recent