Realment els i les adolescents confien en algú?

/
80 views

En qui confien els adolescents? Confien en algú? Com es desenvolupa la seva confiança? Per descobrir-ho  hem realitzat una sèrie de preguntes en forma de qüestionari a diferents adolescents desde 1r fins a 4t de la ESO. A continuació es mostren els resultats de les nostra enquesta i una breu explicació:

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: En qui sòls confiar?. Número de respuestas: 63 respuestas.

En la gràfica anterior podem extreure diferents dades. Els adolescents acostumen a confiar més en els amics, un 85,7%. En qui menys solen confiar és en els coneguts amb un 1,6%.

En la nostra opinió, s’hauria de confiar en primer lloc: pares o germans, ja que és qui més a prop tenim i amb qui més temps compartim ja sigui a casa o d’altres llocs. Després els amics. Fora de casa sí que s’hauria de confiar en amics, pero anant en compte amb qui confies les dos

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Has confiat en algú en qui no ho hauries d'haver fet?. Número de respuestas: 63 respuestas.

Més de tres quartes parts de la gent han confiat en algú que en qui no ho haurien d’haver fet, com es pot veure és una quantitat molt nombrosa.

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Has fallat a algú que tenia la teva confiança?. Número de respuestas: 62 respuestas.

Més del 50% de la gent diu que no ha traït la confiança d’alguna persona, casi un 40% admet que si ho ha fet i un 6,4% no ho té molt clar.

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Saps triar realment en qui confiar?. Número de respuestas: 63 respuestas.

Com es pot observar més del 50% diu que després de conèixer bé una persona sap triar si confiar amb ella o no, també veiem que un 9,5% no sap triar en qui confiar.

Gráfico de respuestas de formularios. Título de la pregunta: Sòls guanyar la confiança de la gent fàcilment?. Número de respuestas: 62 respuestas.

Com a última qüestió hem volgut preguntar que si els enquestats creien realment que eren persones en qui es poden confiar. La respostes han sigut diverses, com “Jo penso que si perquè a mi m’agrada que la gent pensi que pot confiar amb mi”, tant com “no ho sé” o “crec que sí o això intento”.

Aquestes respostes a les enquestes, donen molt que pensar. Majoritàriament les persones creuen que es pot confiar en elles, però realment després desconfien dels altres per errors de confiança que han comès en un passat.

Fet per: Roger Escuin, Idoia Fernández , Pol Gelambí, Claudia Biosca, Idoia Fernández i Jan Bufurull.

close

El més recent