La gran gesta del Barça Femení

45 views

L’equip blaugrana s’ha classificat per a la final de la Champions femenina després de derrotar el PSG per 2 a 1

El passat 2 de maig, el Barça Femení tenia un dels partits més importants de la seva història. Després d’una final perduda contra l’Olympique de Lyon a l’any 2019, el Barça afrontava la possibilitat d’arribar a la segona final de Champions League de la seva història.

El FC Barcelona Femení rebia al PSG Femení a l’Estadi Johan Cruyff per disputar la tornada de semifinals de la UEFA Women’s Champions League.

El Barça sortia amb l’onze de gala: Paños, Marta, Pereiara, Mapi, Leila, Patri, Alexia, Aitana, Graham, Martens i Jenni Hermoso. El PSG sortia amb: Endler, Lawrence, Irene, Dudek, Morroni, Formiga, Gueyoro, Daebritz, Bachmann, Katoto i Baltimore.

El partit no podia començar millor per al Barça. Després d’una desmarcada a l’esquena per part de Lieke Martens, aquesta mateixa, adelentaria al Barça tant en el marcador com en l’eliminatoria. 

El PSG no es donaria per vençut i intentaria el gol amb una centrada arran de terra que cap jugadora aconseguiria introduir dins de la porteria. 

Després d’aquesta ocasió el Barça respondria amb un centrada al segon pal que remataria Lieke Martens, fent-la així bigolejadora del partit. Tot i això, l’alegria del Barça només li duraria tres minuts, perquè el PSG marcaria un gol importantíssim per part de Marie-Antoniette Katoto.

A partir d’aquí, veiía un infern pel F.C. Barcelona perquè amb un gol, el PSG es classificava.  Arribaríem a l’equador del partit amb un marcador de 2-1 gols, favorable al Barça.

El començament de la segona part va ser prometedor per al Barça, amb una ocasió que va parar la portera parisina en dos temps.  Després d’aquesta ocasió, el PSG es va llençar a l’àrea de Sandra Paños, comprometent a tot el Barça i forçant a Sandra Paños a ficar-se la capa.

En els últim vint minuts, el setge del PSG a l’àrea del Barça va frenar una mica, i el Barça no va poguer aprofitar dues ocasions clau per sentenciar l’eliminatoria. Tot i així, el Barça va passar a la seva segona final de champions en tota la seva història, i amb ganes de poder conseguir la seva primera copa d’Europa. 

Fet per: Manel Sánchez Picazo, Pau Noè Campos, Vicenç Llinares Ros, Gerard Álvarez Giménez i Eric Payà Girona

close

El més recent