Ecopintura Aplicaciones, una empresa compromesa amb el medi ambient

74 views

En Manuel García és un empresari al càrrec de  l’empresa de reformes i pintura Ecopintura. En aquesta entrevista parlarem sobre la seva empresa, la formació que té i la seva experiència i passat laboral

Ecopintura és una empresa compromesa amb el medi ambient. Són especialistes en l’execució d’aplicacions de pintura i recobriments. Desenvolupen tractaments innovadors i proteccions amb necessitats especials. Prioritzen l’ús de materials i processos amb el mínim impacte mediambiental i la millor relació qualitat-preu. Hem parlat amb en Manel García, propietari de l’empresa perquè ens expliqui una mica millor sobre l’empresa, la seva formació i el seu passat laboral.

Quin servei o producte ofereix la teva companyia?

La meva empresa es basa en la reforma i pintura d’edificis.

Quin és el teu diferenciador principal?

Nosaltres som una empresa ecològica com bé diu el nom: Ecopintura. Utilitzem pintures ecològiques que respecten el medi ambient.

Quants clients tens al moment?

De moment estem treballant per a 6 clients diferents.

Quins són els problemes que et trobaràs en els propers 3 a 6 mesos?

Actualment no ens estem trobant molts problemes, però a sobretot amb la crisi de la covid no teníem gaires clients. Per sort, ens hem recuperat.

Com és de gran la mida de mercat?

Doncs som una empresa petita, però la veritat és que cada cop anem creixent més, ja que vam començar dues persones i ara som 6.

Quins són els 3 principals riscos que la teva empresa té ara?

Doncs fa poc el meu soci es va jubilar i ara m’encarrego de totes les gestions jo, això ha sigut un risc, ja que ara no disposo d’ajuda, però per sort me’n surto.

Quins estudis ha realitzat? Per què va decidir estudiar?

Vaig estudiar belles arts a l’escola Massana. No està directament relacionat amb el meu treball, però molts dels coneixements que vaig aprendre m’han servit avui dia. Vaig decidir estudiar perquè m’agradava molt l’art i era una de les meves aspiracions principals. Avui dia continuo pintant però només com a hobbie.

En què ha treballat i durant quant de temps?

Vaig fundar l’empresa fa ja més de deu anys. Abans de treballar d’autònom era un treballador a una empresa similar.

Quin va ser el motiu de finalització de les ocupacions anteriors?

Vaig tenir l’oportunitat de fundar l’empresa juntament amb el meu anterior soci i vam deixar de banda les pors pels riscos que això suposava. Vam tenir sort i també vam treballar molt intensament per tirar tot endavant. 

Fet per: Carla Cañete, Pol Espinal i Blanca García.

close

El més recent