El canvi de Dublín a Madrid

A conseqüència d’uns problemes donats per la Covid el personal de l’escola pren la decisió de canviar certes coses una d’elles, la destinació

Els alumnes de 4t d’ESO visiten Madrid durant 4 dies per al viatge de final de curs, en un principi el viatge anava a ser a Dublín, però pel problema de la guerra d’Ucraïna, els preus dels vols es van disparar, de tal manera que sortia del pressupost que ens va donar l’escola.  

Finalment, es va decidir fer una pluja d’idees perquè poguéssim anar a un lloc el qual ens agradés a tots i estigués més a prop, perquè en ser un grup tan nombrós no podem anar en AVE i també per no haver de gastar tant de combustible. Finalment, vam decidir anar a Madrid en autocar, que serien unes 8 hores de trajecte amb 2 parades per menjar, estaríem tot el dia de trajecte i va ser una notícia que no va agradar molt, ja que perdríem dos dies.

Finalment, el dimarts 31 de maig a les 6:30 AM estaven tots els alumnes reunits a la porta de la Salle preparats per marxar rumb Madrid, anaven en un autocar de dos pisos. La primera parada va ser de mitja hora, a les 9h per esmorzar i anar al lavabo, la segona a les 14h per dinar i finalment a les 16:30h vam arribar. Cada grup va anar al seu hostal i van deixar les maletes a una habitació i seguidament van anar directament a donar una volta per Madrid fins a la Plaça de la Malasaña on els van deixar lliure fins a les 20h.

El segon dia vam fer una visita guiada durant tot el matí, fins al Parc del Retiro on ens van deixar lliures, perquè anessin a menjar algun restaurant proper i després per últim vam anar al Museo del Prado i en acabar al bufet lliure per sopar, per la nit vam anar a l’hostal.

El tercer dia vam anar a la Warner a passar tot el dia amb el menjar inclòs fins a les 20h, que vam tornar a l’hostal. L’últim dia, després d’esmorzar, vam agafar l’autocar fins a una zona de Madrid comercial i ens van deixar lliures fins a les 12h que vam agafar l’autocar ja per tornar a Premià de Mar on vam arribar a les 20:30h.