Els alumnes de 4t recapten diners pel seu viatge de fi de curs

Fet per Doae Ait, Claudia Cobles, Dina Machichou, Lola Comas, Sandra Bernad i Liang Sevillano.

Com ja sabreu, fa dues setmanes va ser el viatge de final de curs dels alumnes de 4rt d’ESO, el últim curs a la Salle Premia de Mar. Normalment aquest viatge es fa a Dublín però per la pandèmia i per falta de pressupost s’ha agut de fer a Madrid.

Com es costum els alumnes de 4rt recapten diners per el seu viatge, però feia dos anys que no es podia anar de viatge per culpa de la pandèmia. Encara que la pandèmia ja estigui casi a la fi hi ha hagut impediments per aquesta recaptació i algunes de les activitats que es feien normalment, no s’han pogut dur a terme, com el famós i molt aclamat sopar de germanor en el qual els alumnes de 3r fan de cambrers per recaptar diners pel seu viatge de 4rt.

La primera tasca va ser la venta de llibres i roses per Sant Jordi, els libres es va aconseguir mitjançant un recapte, però aquest recapte no era altruista, perquè la classe que portava més llibres se’n portava un premi. Aquesta venda de llibres va durar una setmana cada dia li va tocar a una classe de 4rt fer la venda excepte el divendres que eren dos persones per classe. Cada dia es venien només llibres, però el divendres també es van vendre roses. Amb aquest recapte van aconseguir 5 euros per persona.

La segona tasca va ser patrocinada per l’AFA (associació de famílies de l’escola), aquesta organització ens va donar 5 testos de rosals per persona i 10 tiquets per un sorteig d’un patinet elèctric. Cada test de rosals s’havia de vendre per 5 euros, els quals es podien quedar el alumnes que anaven al viatge. Els tiquets del sorteig s’havien de vendre per 2,5 euros cadascun.

La tercera i última tasca va ser els D-GAMES, aquesta tasca era completament voluntària i consistia en anar un dissabte pel matí a ajudar a muntar i entretenir els nens petits durant anual festa dels D-GAMES. Per qui no sàpiguen que són, aquests jocs són un conjunt d’activitats esportives lúdiques que gràcies als nois de 4rt, s’ho van passar molt millor i ells se’n van portar 25 euros per haver ajudat.