La revolució tecnològica

En els últims anys els avenços tècnics han canviat la nostra vida i fins i tot la nostra visió del món

Firmat per Maria Brugarolas, Aina Casadesús, Aya Sra, Andrea Gomez i Ariadna Pérez

Passen les generacions, canvien les modes i es revoluciona la tecnologia. El més tecnològic que hi havia abans, era la màquina d’escriure, després van aparèixer els ordinadors, això va ser fantàstic.

A les cases només hi havien televisors en blanc i negre anomenats de tubs. Més endavant van començar a aparèixer alguns equips de so. Molts dels joves portaven cassettes a tot arreu escoltant la seva música. En algunes llars hi havia telèfons. Si no tenies, sempre podies acudir a les cabines telefòniques que podies trobar-hi fàcilment pels carrers de les ciutats. Avui dia tenim els televisors plasma, ultra i super prims, de forma corba, full color i amb una quantitat de canals.

A la dècada dels noranta, van començar a canviar els dissenys dels ordinadors, la seva forma, mida i programes office. Al nostre país va sorgir l’aparició d’uns telèfons mòbils molt grans, ara ens semblarien deplorables, però en aquell moment, tenir-los era un luxe o privilegi. Amb el transcurs dels anys els han anat modificant, gràcies a la globalització i l’obertura econòmica que s’ha presentat al país es poden trobar equips anomenats d’alta tecnologia. El mateix podem dir dels computadors, ja deixen de ser d’escriptori i sorgeixen els anomenats portàtils, els quals podem portar a qualsevol lloc, però a més en acabar els noranta, arriba l’internet. La utilització d’aquest comença a revolucionar el país, ja que era nou per a totes les persones. L’última cosa que tenim en aquest nou segle és els USB i les TAULES.

Tots aquests canvis que s’han donat en aquests darrers trenta anys han portat a realitzar moltes modificacions.

Redactor junior