La Salle Premià celebra el Dia de l’Educació Fisica al Carrer

L’alumnat ha gaudit d’una jornada on destaca l’activitat física i l’estona a l’aire lliure

Firmat per Diego Pérez

Molts alumnes de la Salle Premià de Mar en un dia com es el dia de l’educació física al carrer han pogut gaudir de una jornada molt especial i diferent per tots nosaltres on no falten els esports i l’aigua per hidratar-nos. Des de fa uns anys que aquesta jornada es celebra en el nostre centre i les diferents etapes i cicles de l’escola duen a terme una sèrie d’activitats les quals havien sigut preparades prèviament pensades perquè gaudíssim de una jornada on es veiés la importància de l’esport i poguessin gaudir de les diferents activitats

Els nens de Primària no van sortir el dia de l’educació física al carrer, encara així van gaudir de una gran jornada on van fer unes proves atlètiques a dins del recinte escolar (resistència, velocitat, alçada, etc.). Van poder gaudir de totes les instal lacions que posseeix el nostre centre i estem segurs de que van passar una bona estona on no van faltar ni riures ni carreres.

Per part dels alumnes de secundària, el que es va portar a terme per celebrar aquest dia tan especial de l’educació Física al carrer va ser una enriquidora ruta en el cas del nostre cicle per el passeig marítim al llarg de la costa del maresme. Aquesta es va dur a terme de 08:00 a 13:30 i constava d’un recorregut de 8,37km. En cas del cicle on es troben 1r i 2n de l’ESO una ruta de baixa intensitat per la serralada litoral però que l’envolta la natura, fet que fa d’ella una ruta per tothom i on tots van poder gaudir i tenir un bon record d’aquesta jornada tan especial .

Per acabar, dir que, el propòsit d’aquesta jornada era que tots els alumnes de l’escola gaudíssin de una jornada on predominés l’esport i els riures i d’aquesta manera recordar-la com un dia on l’esport fos apte per tothom i fer un dia especial on es recordés la importancia de l’esport i passessin una bona estona tots junts.