La Salle Premià organitza una Lliga d’Esports a Educació Física

L’alumnat de 4t d’ESO competirà entre ell en diversos esports durant aquest curs

Firmat per Mar Martinez, Clàudia Famadas, Aina Casadesús, Maria Rodriguez i Lucía Caldero

A l’escola la Salle Premià de Mar, els alumnes 4t d’ESO estan fent una Lliga d’Esports per posar en pràctica tot el que han après aquests anys durant les hores d’Educació Física. Sota el control i supervisió del Jordi Agudo, professor de la matèria, aquesta iniciativa s’estendrà al llarg de tot el curs i al final en sorgirà un grup guanyador.

La lliga fa un recull de tots els esports que s’han fet durant l’ESO i a l’últim curs s’intenta fer d’una forma més lúdica i competitiva. Això es du a terme amb tots els esports, tant col·lectius com individuals, que es realitzaran els tres trimestres, amb tres equips; A, B, C,  seleccionats pels mateixos alumnes de cada classe.

La finalitat és descobrir què els agrada i se’ls dona millor

Els punts s’obtindran a partir de les partides guanyades que vagi aconseguint cada equip a les diverses jugades. La finalitat és trobar la manera de visualitzar i descobrir que els agrada i veure que se’ls dona millor.

Es fa a l’últim curs d’ESO per jugar tots els esports treballats als cursos anteriors posant-los en pràctica durant tot el curs, tot i que hi haurà activitats que ho interrompran com ara carnaval, el ball, activitats de Hara… Es jugaran esports com futbol, bàsquet, vòlei, handbol, hoquei. Totes les activitats es realitzaran dins del recinte escolar. Altres anys anaven a fer paddle surf, però amb la pandèmia no es podrà, si hi ha alguna activitat fora de l’escola serà si els alumnes decideixen organitzar alguna activitat a partir d’altres projectes que estan realitzen.