L’hora del pati s’adapta a la nova normalitat

Aquest curs 21-22 s’esmorza a l’aula i es permet trencar a l’exterior el grup bombolla

Firmat per Akram Essaabahi

Aquest any La Salle Premià ha hagut de fer grans canvis per culpa de la covid-19. Una de les mesures que ha hagut de prendre la Salle ha estat canviar la forma de fer els patis. L’any passat els patis els fèiem a fora dividint l’escola per zones i cada classe situant-se en una zona. Però aquest any la decisió que s’ha pres ha estat acabar 5 minuts abans la classe que tinguem i sortir 5 minuts més tard per tenir temps per esmorzar a classe i poder fer-ho sense mascareta.

Un altre canvi que s’ha fet és que ara el pati no està dividit per zones i cadascú pot anar per on vulgui però amb la mascareta posada. I per últim el que s’ha canviat és l’hora de tornada, ara el pati acaba a i 25 i s’ha d’esperar a les files fins a i mitja.

Per saber perquè fem aquest pati hem anat a preguntar a l’organitzador d’aquests canvis, que és el Cap d’Estudis, en Joan Barnich. Barnich assegura que s’ha implementat aquesta fórmula perquè tothom estigui el millor possible, i pugui anar on vulgui i amb qui vulgui durant l’esbarjo. Això sí, sempre amb mascareta “perquè així ho estableix la Generalitat”. “El fet de baixar al pati a les 10:05 s’ha fet per poder esmorzar tranquil·lament i amb temps de sobra”, així també es pot aprofitar més intensament el temps lliure.

Redactor junior