Mohamed Issaoui: “Durant el mes de Ramadà hi ha un contacte amb Déu molt intens”

Firmat per Otman Derraz, Pau Fernandez, Akram Essaabahi i Carlos Cano

El Ramadà és un dels mesos més importants per la religió musulmana, ja que és un mes per reafirmar les seves creences i la seva fe en l’islam. En aquesta ocasió hem entrevistat al Mohamed Issaoui, professor de La Salle Premià i creient musulmà, el qual ens ha explicat la seva manera de viure el Ramadà i el que significa per a ell aquest mes. 

Crec que si et conciencies la ment t’ajuda a que el físic aguanti

Mohamed Issaoui, professor a La Salle Premià

El Mohamed explica que les normes que ha de seguir durant aquest mes, tot I que molta gent pensi que només han de respectar el dejú durant les hores de sol, són múltiples. Han de seguir regles com no escoltar música amb insults, no mantenir relacions sexuals durant el dia o no tenir faltes de respecte amb els altres. “No és complicat seguir aquestes normes, ja que porto des de ben petit fent-ho. Crec que si et conciencies la ment t’ajuda a que el físic aguanti”, assegura el Mohamed.

Aquests dies “són els dies més importants de l’any

Mohamed Issaoui, professor a La Salle Premià

També assegura que aquests dies “són els dies més importants de l’any” perquè durant aquest mes hi ha la nit del decret, que és el període quan l’Alcora va baixar del cel i allà el profeta amb l’Arcangel ho van transcriure amb paper. A més, explica que també hi ha l’Eid, que és l’últim dia de Ramadà i és quan tots els familiars s’ajunten per celebrar que han completat el sacrifici religios durant tot el mes. “Durant aquest mes hi ha un contacte amb deu molt intens i per això tenim tantes ganes de que arribi”, conclou.

Redactor junior