Redactors juniors

Marta Repiso
Descripció
Hola! Sóc la Marta Repiso i tinc 15 anys. Vaig néixer a Mataró el 12 d’Abril del 2006, tot hi que vaig néixer allà, visc al municipi de Premià de Mar. M’agrada molt escoltar música de tot tipus però sobretot “trap”. M’agradaria escriure la revista, perquè considero que puc aportar notícies actuals de les que poc es parlen. ¡Hola! Soy Marta Repiso y tengo 15 años. Nací en Mataró el 12 de Abril del 2006, aunque nací allí, vivo en el municipio de Premià de Mar. Me gusta mucho escuchar música de todo tipo, pero sobretodo “trap”. Me gustaría escribir la revista, porque considero que puedo aportar noticias actuales de las que poco se hablan. Hi! I’m Marta Repiso and I have 15 years old. I was born in Mataró on April 12, 2006, although I was born there, I live in the municipality of Premià de Mar. I really like listening to music of all kinds, but above all “trap”. I would like to write the magazine, because I believe that I can provide current news about which little is said.
1 mes ago

Des d’Infantil a Secundària i també per a adults, l’escola es converteix aquest curs en acadèmia d’anglès Firmat per Pol Corbera Ros i Marta Repiso La Salle Premià s’ha renovat aquest cursoria 2021-22 oferint una extraescolars d’anglas reformulada i pensada espressament perquè qui hi participi es presenti a l’examen Oxford per acreditar el seu nivell d’anglès al finalitzar el curs. Aquesta extraescolar consta de 2 possibilitats d’horaris, una de migdies, i l’altra de tardes. Al migdia, els horaris consten de 14:00 a 15:00 després de dinar, i a les tardes de dilluns a dijous es fa de 17:00 a 18:30.

2 mesos ago

Entre les mesures més destacades es troba poder estar al pati amb altres alumnes que no siguin del grup bombolla Firmat per Marta Repiso Després d’aquest estiu de covid, els i les alumnes han tornat al curs 2021-2022 amb unes noves mesures. Restriccions com l’ús de la mascareta en tot moment, a l’hora d’estar a classe, a l’hora del pati, per esmorzar, i molts altres aspectes. Tot i això, aquest curs 21-22 les mesures s’han flexibilitzat i una de les mesures més estrictes del curs passat, la dels grups bombolla durant les 7h de jornada escolar, ha deixat pas a