Redactors juniors

Mar Iranzo
Descripció
Hola, em dic Mar Iranzo Mena i soc una estudiant de 15 anys de La Salle Premià de Mar. Porto cantant 4 anys i ballant des de que tinc 7 anys. M’agrada molt passar temps amb els meus amics, viatjar, conèixer gent nova, fer submarinisme, la moda... M’encanta escriure perquè és la manera més fàcil d’expressar-me i de demostrar els meus pensaments a altra gent.
Hola, me llamo Mar Iranzo Mena y soy una estudiante de 15 años de La Salle Premià de Mar. Llevo cantando 4 años y bailando desde que tengo 7. Me gusta mucho pasar tiempo con mis amigos, viajar, conocer a gente nueva, hacer submarinismo, la moda… Me encanta escribir porque es la forma más fácil de expresarme i de demostrar lo que pienso a otras personas.
Hi, I’m Mar Iranzo Mena, and I'm a 15-year-old student of La Salle Premià de Mar. I’ve been singing for four years and dancing since I was 7. I like hanging out with my friends, traveling, meeting new people, doing scuba diving, fashion, etc. I love writing because it is the easiest way to express myself and showing my thoughts to other people.
2 mesos ago

Un podcast de Mar Iranzo, Martí Bigorda, Ruben Bermejo i Marc Cortinat Aquest és un podcast informatiu sobre la història i vida del germans a La Salle, aquí t’explicarem en 5 minuts la seva història, què feien, a què es dedicaven i altres curiositats sobre aquest membres tan reconeguts a l’escola La Salle Premià de Mar. Redactor junior Mar Iranzo