Redactors juniors

Aleix Ruf
Descripció
Em dic Aleix Ruf, tinc 15 anys i soc de Premià de Mar, un poble costaner de la província de Barcelona. Jugo d'aler a l'equip de bàsquet de Vilassar de Dalt, m'agrada el voleibol, la NBA, el disseny gràfic i l'astronomia. Sempre m'ha agradat el periodisme i m'he interessat per la desinformació a Internet, i és per això que penso que la revista digital és una gran oportunitat per a mi.
1 mes ago

Hem tingut l’oportunitat d’entrevistar al Josep Fas, professor substitut de la Salle Premià, i que ens doni un punt de vista jove i refrescant sobre l’educació actualment.

2 mesos ago

Firmat per Aleix Ruf, Miquel Monereo, Julio Corvalan, Lucas Moradillo i Rubén Huguet Lil Nas X (Montero Lamar Hill) és un raper, cantant, compositor i productor que porta uns mesos captant l’atenció del públic com mai s’havia fet anteriorment. Sobresurt per la seva implicació en les xarxes socials, el seu control de masses, el seu talent i, tot i que no hauria de ser així, per la seva orientació sexual.  Montero es va declarar homosexual públicament el dia 30 de juny de 2019, en l’últim dia del mes de l’orgull LGTBIQ+. La controvèrsia creada per aquest fet va portar a