Redactors juniors

Lydia Babiano
Descripció
Em dic Lydia, tinc 15 anys i visc a Premià de Mar. Estudio en l'escola La Salle Premià de Mar. Els meus interessos acadèmics son les ciències primordialment, però en el meu temps de lleure les meves aficions poden ser molt variades: Dibuixar, escriure llibres o compondre música, veure sèries, aprendre sobre herbologia, estudiar astrologia o astronomia, jugar a vòlei, estar amb els meus amics, jugar a videojocs, com: Gensin impact i gacha club. En un futur m'agradaria ser autònoma i crear la meva pròpia botiga de cosas que tinguin a veure amb l'art, o sino taballar en un observatori astronòmic.
Me llamo Lydia, tengo 15 años y vivo en Premià de Mar. Estudio en la escuela La Salle Premià de Mar. Mis intereses académicos son las ciencias primordialmente, pero en mi tiempo libre mis aficiones pueden ser muy variadas: Dibujar, escribir libros o componer música, ver series, aprender sobre Herbologia, estudiar astrología o astronomía, jugar al voley, estar con mis amigos, jugar a videojuegos, como: Genshin Imapct y gacha club. En un futuro me gustaría ser autónoma y crear mi propia tienda de cosas que tengan que ver con el arte, o sino trabajar en un observatorio astronómico.
My name is Lydia, I am 15 years old and I live in Premià de Mar, Barcelona. I study in the school La Salle Premià de Mar. My academy interest are primordially science, but my hobbies can be very varied, like: draw, write books, compose music, see series, learn about herbology or some new languages, and some many mysteries about the universe, play volleyball, hang out with my friends, play videogames, such as: Genshin Impact and gacha club. In the future, I would be an autonomic person and create my own shop about art, or if this does not go well, I will work in a astronomical observatory.
1 mes ago

Aquí trobarás tot el que necessites per fer d’aquest dia una celebració aterridora i divertida. Per Ariadna Rodríguez, María Sarlé, Sílvia Correas i Lydia Babiano El mes d’octubre és un període de temps que conté una festivitat tradicional originària de la cultura celta. Actualment, el Halloween és una festa que s’associa amb la por i la diversió.  Hem fet un vídeo amb diferents idees de Halloween per a que qualsevol pugui disfrutar d’aquesta terrorífica i popular festa.  Que passis un molt bon dia de Tots Sants! I tu? Què sols fer a Halloween? Quines són les teves tardicions? Comparteix-ho en

1 mes ago

Per què és tan famós aquest test? Què té perquè sigui tan singular respecte als altres? Firmat per Sílvia Correas, Maria Sarlé, Ariadna Rodríguez i Lydia Babiano El test MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) classifica als seus usuaris en introvertits o extravertits, intuïtius o sensorials, pensadors o sentimentals i qualificadors o perceptius. Aquest test busca orientar a les persones  a través de la seva personalitat cap a finalitats de treball, acadèmiques o només pel fet de saber-ne més d’un mateix. És un test bastant complex que ha necessitat més de dues dècades per poder arribar a un mínim de reconeixement, perfeccionant-se