Redactors juniors

Laia López
Descripció
Em dic Laia López, tinc 14 anys i sóc de Premià de Mar. Els meus hobbies són llegir i escriure. També faig karate des de fa cinc anys. M’agrada escoltar música, sobretot pop anglès i música dels 70, i quedar amb els meus amics els caps de setmana.
Me llamo Laia López, tengo 14 años y soy de Premià de Mar. Mis hobbies son leer y escribir. También hago karate desde hace cinco años. Me gusta escuchar música, sobre todo pop inglés y música de los 70, y quedar con mis amigos los fines de semana.
My name is Laia López, I am 14 years old and I am from Premià de Mar. My hobbies are reading and writing. I have also been doing karate for five years. I enjoy listening to music, especially English pop and 70's music, and hanging out with my friends on the weekends.
1 mes ago

Tot i això, el professor de Secundària a La Salle Premià assegura que l’educació l’ha anat atrapant amb els anys Firmat per Martina Garcia, Laia López, Guillem Folch, Pol Dominguez i Carles Peña Joan Carles Cirera és professor de Matemàtiques, Visual i Plàstica i Tecnologia de Secundària a La Salle Premià i també Coordinador de Qualitat de l’escola. El Joan Carles però, va estudiar Arquitectura Superior, i abans de dedicar-se a la docència, va ser arquitecte. Què has estudiat per arribar a on estàs? Vaig estudiar Arquitectura Superior a la Universitat Politècnica de Catalunya. Quan fa que ets professor i

2 mesos ago

Firmat per Laia López, Pol Dominguez, Guillem Folch, Martina Garcia i Carles Peña S’entenen per tests psicotècnics un tipus de tests objectiu dissenyats per avaluar de forma objectiva (sense que hi hagi en l’obtenció de resultats la subjectivitat d’un avaluador) les capacitats intel·lectuals d’una o diverses persones. Es tracta de tests altament estructurats, de resposta voluntària controlada pel subjecte i en el qual no emmascara l’objectiu de la prova. A l’escola, a La Salle Premià, realitzem testos psicotècnics des de 6è de Primària i, per tant, després d’haver fet cinc psicotècnics durant la nostra vida, hem tret la conclusió de