Premià de Mar celebra el 8M

L’Ajuntament de la localitat ha programat una sèrie d’activitats durant tota la setmana per commemorar el Dia Internacional de la Dona

Firmat per Jan Jover, Izan Tamairon, Mauro Ferrer i Adrian Farres

Com ja sabreu, el 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i L’Ajuntament de Premià de Mar té previst fer una sèrie d’actes del 6 al 12 de març. Tots aquests actes especials són gratuïts i per a totes les edats, per tant, qualsevol persona pot assistir als actes, tot i que hi ha alguns que cal reservar cita prèvia.

El primer d’aquests actes tindrà lloc el diumenge 6 de març a les 12:00 h a amb una presentació sobre el tema “El relat indià. Una lectura en femení”. L’activitat tindrà lloc al  Museu de l’Estampació a càrrec de l’historiador Joan Miquel Llodrà.

El dilluns 7, a les 18:30 h, Carme H. Santamaria, Mònica Barrio, Clara Bigordà Capellas i Maria Salat Navarro presentaran les xerrades: “Le bruixes d’abans i les d’ara. Cacera de bruixes i poder femení” en la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras.

El dimarts 8, tindran lloc la majoria d’activitats del programa. Així, d’11:00 a 19:00 h, hi haurà un punt lila a la plaça dels Països Catalans, on es faran diferents actes.

A les 17:30 h, a la biblioteca hi ha una altra hora del conte per “Jo no tinc Siri”, un acte de Núria Alonso per a nens a partir de 4 anys. Cal inscripció prèvia, que es pot trobar a la pàgina web de l’ajuntament de Premià de Mar.

A les 19:00 h, es farà la lectura del manifest del Dia de la Dona i un concert a càrrec de Mar de veus. 

A més, durant tot el dia, Ràdio Premià de Mar produirà programes especials en commemoració amb el dia de la dona.

El divendres 11, a les 19:30 h, l’Espai l’Amistat farà l’obra “Ecos en el fang” . Calen entrades, les quals estan disponibles a la pàgina web de l’amistat. Les entrades son totalment gratuïtes 

Per acabar les activitats, el dissabte 12 de març, a les 11:00h, el patinador Daniel Terol acollirà una classe de monopatí al Port Skate Park, i tot seguit, a les 11:30h, es realitzarà l‘acte “La meitat d’en Jan” a la plaça de la Sardana, un acte enfocat per als nens petits. 

A banda de les activitats principals, a les escoles del poble, es projectara un reportatge de “Dones poderoses en un skate”.