Restyling de personatges ficticis 

Firmat per Lydia Babiano, Sílvia Correas, Ariadna Rodríguez i Maria Sarlé

El dia d’avui hem preparat una activitat per estimular la nostra creativitat i enginy, per a aquells que us agrada la moda o fer cosplay. 

El que hem fet ha sigut agafar a alguns personatges ficticis, de les nostres sèries preferides, siguin animades o no, i posar-los a una banda d’un full. Després, depenent del caràcter i com sol ser el seu estil de roba, la paleta de colors, anem afegint diferents accessoris, complements, calçats i altres que es basen en això i que donin com a resultat un outfit que podries portar-lo casualment.

Aquí tenim a continuació uns exemples:

Raven: aquest personatge dels comics de DC vesteix amb colors foscos; normalment porta colors com lila i negra. El seu estil recorda a una bruixa ja que es la filla del diable. 

He escollit roba d’estil alternatiu. Per a la actriu he escollit una noia que anteriorment ja ha interpretat personatges d’aquest estil en American Horror Story.

Nightwing: També es un personatge dels comics de DC. Com només es veu amb el tratge de superheroi no podem veure molt bé el seu estil així que he escollit un urba que es centri sobretot en el blau i negre. El actor que he escollit, Cory Michael Smith, ja ha treballat anteriorment amb DC interpretant al enemic de Batman The Riddler i he pensat que a part de que té una semblança en quant a fisic, podria fer una bona interpretació.

Flora: aquest personatge de les Winx vesteix d’una forma dolça i fresca; sol portar colors com rosa i verd, i porta estampats florals. El seu estil recorda a la primavera, cosa que va molt bé amb ella tenint en compte que és la fada de la naturalesa. 

Per triar roba del seu estil es podria optar per fer servir roba amb teixits fins i colors clars (especialment verd i rosa), posats de forma que facin roba coqueta i juvenil. Uns accessoris amb detalls florals acabaran de rematar el conjunt fent que sembli encara més del seu propi estil.

Regina George: la noia més popular de la película Mean Girls porta un estil que recorda al principi del segle XXII, que és quan va sortir la película. És un personatge amb molt d’estil, i porta molt rosa (sobretot els dimecres), blanc i negre; molts cops porta roba ajustada i faldilles.

Per fer un conjunt del seu estil, triar blanc, negre i rosa és una aposta segura. En el meu cas, he optat per utilitzar una faldilla rosa (un color que la caracteritza molt) de quadres amb un jersei de màniga llarga sense espatlles, amb unes botes de neu blanques i un collar minimalista.

Edward Elric: És el protagonista d’una sèrie animada que es titula “Fullmetal Alchemist”. El seu estil no ve predeterminat per cap època, és més ben dit propi de l’autora del manga. Té alguns elements característics, com: el rellotge de butxaca i la capa vermella amb un símbol. Aquests poden donar-nos una idea sobre l’època on es troba (S.XV-XVI). Els colors que normalment porta serien: el vermell, el negre i el platejat; ja que per a ell representen el poder i el valor.

Per fer el nou outfit, m’he basat en la seva paleta de colors, alguns dels símbols que porta (com el que té a la part del darrera de la capa), i a més he afegit alguns accesoris que ja són propis d’ell (fàcils d’aconseguir). A mesura que avança la història de la sèrie, el seu estil va canviant. Llavors el que he fet a sigut fer una mescla entre l’elegància que adopta el personatge a el seu antic estil.

Luchia Nanami: És un personatge amb certa peculiaritat. En veritat ella és una princesa sirena que adopta la forma humana per poder resoldre uns problemes que hi ha al seu món. Perteneix a la sèrie anime “Pichi pichi pitch”. El seu estil sol ser una mica infantil, degut a la seva edat (13 anys). Normalment, vesteix camises amb estrelles de màniga molt curta i faldilla. El seu color favorit és el rosa, cosa que també predomina en el seu estil.

He escollit aquesta combinació d’estils (grunge i romàntic), que es basa en la seva personalitat de noia adolescent enamorada i rebel i en els seus colors predominants. També he decidit afegir-li un tret caràcteristic del personatge, com: el seu llaç i el collaret. Un estil tan fresc com la brisa marina!